Onze wijnen

Val das Donas Rood

€ 8,99

Val das Donas Rood

€ 8,99

Onthult aroma's van rijpe rode vruchten. In de mond is het evenwichtig en omhullend, met ronde tannines en een gladde maar aanhoudende afwerking.

40% Aragonez , 40% Castelao , 20% Alicante Bouschet

Aroma's van bloemig en tropisch fruit (ananas en banaan). Jong en fris in de mond , met aangename citrustonen omgeven door tropische nuances.

50% Fernao Pires , 25% Sauvignon blanc , 25% Chardonnay

Val das Donas rood en wit zijn ontstaan door een mix van typische portugese druiven varieteiten.

Aroma's van rijp zwart en rood fruit, met tonen van zwarte pruimen, jam en kruiden. In de mond is het vol, aanhoudend met een fluweelzachte en omhullende tannines.

40% Touriga Nacional , 40% Castelao , 20% Cabarnet Sauvignon

Aroma's van tropisch fruit met hints van manderijn en subtiele kruiden. Fris en romig in de mond , goed uitgebalanceerd met tonen van citrus en honing. Lange en aangename zoete afdronk

40% Arinto , 40% Fernao Pires , 20% Riesling

Aroma van wild fruit en subtiel theeblad. Elegant en fris in de mond met een fijne structuur en aangename tonen van bramen en frambozen. Het eindigt aanhoudend , verleidelijk en onthult smaakrijkdom

Merlot

Citrus en bloemige aroma met een subtiele tonen die complexiteit geven. Tropisch en citrusfruit versmelten met een toets anijs en kokos uit het vat.

50% Arinto , 50% Fernao Pires

Donkere granaatkleur. Diepe geur van rijp zwart fruit en een vleugje kruiden. Vol , intens fruit omgeven door tonen van koffie en toast.

50% Touriga Nacional , 25% Cabernet Sauvignon , 25% Syrha

Uitverkocht

Herdade Dos Templarios Grande Escolha

€ 17,99
Uitverkocht

Herdade Dos Templarios Grande Escolha

€ 17,99

Het aroma onthult tonen van vat en rijp fruit. In de mond omhult het rijpe fruit harmonieus met een achtergrond van kruiden en cacao. Fluweelzachte afdronk met nuances van honing en jam.

100% Touriga Nacional

15 maanden gerijpt in eikenhouten vaten

Een gretige wijn met een intens aroma en aanhoudende smaak, vol weelderige tonen , hints van droog fruit van steen en lichte karamel. Geeft een goed mondvolume met een lange afdronk.

Druiven : Roxo varieteiten