Verkooppunten en links

Soevereine Burger Orde O.T.A.C. vzw (Ordinem Templari Auxilia Civilae)

Een vzw die ten dienste staat van de minderbedeelden in onze samenleving, voor het onder- en behoud van haar culturele erfgoed, patroonheiligen, en als extra inspanning met de ondersteunende hulp in het opvoeden en opleiden van de jeugd, omdat zij de toekomst van de natie worden

Meer info over hun festiviteiten, goede doelen en webshop vind je op.

Https://otac.be

 
 
Drankenshop Sonja & Pascal in Tollembeek.
 
Sonja & Pascal zijn al meer dan 12 jaar een vaste waarde in de regio van Galmaarden/Tollembeek. Naast een ruim aanbod van dranken, kan je bij Sonja ook terecht voor vintage snoepjes, streek gerelateerde producten, ...
Zij worden vanaf nu ook een officieel Tempeliers verdeelpunt voor Pajottenland ! Vandaar dus ook de keuze voor onze wijnen en andere Tempelier gerelateerde dranken.
 
Drankenshop Sonja & Pascal
Plaatsstraat 49
1570 Tollembeek.
Tel : 054 / 58.77.78
 
Openingsuren :
maandag en dinsdag : 13u30 - 18u
Woensdag - Zaterdag : 9u tot 18u
gesloten op zon - en feestdagen!
 
 
Brasserie De Met , Zoutleeuw
 
Wanneer je een bezoekje brengt aan het mooie Zoutleeuw daar waar Hageland en Haspengouw elkaar ontmoeten. Waar prachtige routes zijn die je kan  bewonderen met de fiets , te voet of met de Vespa (te huur in Brasserie De Met).
Na zo een mooie uitstap kan u uitrusten op een van onze mooie terrassen op de Grote Markt en genieten van onze mooie kerk.
Een van die terrasjes is Brasserie De Met waar je van een uitgebreide kaart kunt genieten alsook van onze lekkere Tempelier bier , Vlaamsche Leeuw en Ravelijn. Een echte aanrader voor iedereen.
 
Brasserie De Met
Grote Markt 27
3440 Zoutleeuw
 
 
Koffieklets & Meer , Meer (Tienen)
 
Frank Smets baat in dit rustig klein dorpje dicht bij de taal grens dit gezellig koffieshop uit waar je naast een lekkere tas koffie ook een stukje taart of een tas verse soep kunt eten.
Hier kun je ook tevens terecht voor allerhande kaartjes (verjaardag ,kerst, jubileum,..) maar ook voor juweeltjes van lokale glaskunstenares. 
En.........
Vanaf nu dus ook voor onze lekkere Royal Crow Cola en Cola slim , Tempelier bier , Lazaar , Baret .... en andere dranken te proeven.
 
Koffieklets en Meer
Meerstraat 144
3300 Meer (Tienen)
FB : Koffieklets&Meer